Hyödynnä Kiinteistöliitto Itä-Suomen jäsenedut!

Meiltä saat jäsenpalveluja, jotka auttavat sinua hoitamaan taloyhtiösi asioita vastuullisesti.

Sähkön puitesopimus

Jäsenille on neuvoteltu sähkön puitesopimukset. Etelä- ja Pohjois-Savossa puitesopimus on Väreen kanssa. Puitesopimus on tuonut taloyhtiöille huomattavia säästöjä sähkön kuluihin. Pohjois-Karjalan puitesopimus PKS:n kanssa tuo etua osakkaiden omiin sähkösopimuksiin. Lue lisää puitesopimuksista jäsensivuilta.

Kirjat ja lomakkeet

Kiinteistömedia Oy tarjoaa pysyväisalennuksena Kiinteistöliiton jäsenille 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista kirjoista ja lomakkeista. Tutustu ja tilaa osoitteessa www.kiinteistomedia.fi.

Suomen Kiinteistölehti

Kiinteistöliiton jäsenyyteen kuuluu Kiinteistölehden vuosikerta (10 numeroa). Jäsentalon hallitus ja isännöitsijä voivat tilata lisäksi lisävuosikerran hintaan 25 euroa! Tilaa Kiinteistölehti osoitteesta www.kiinteistolehti.fi.

Ajankohtaista koulutusta

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy tarjoaa Kiinteistöliiton jäsenille 10 % alennuksen hallitus- ja luottamushenkilöstön koulutuksesta. Tutustu koulutuksiin osoitteessa www.kiinko.fi.

Omat kotisivut taloyhtiölle

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentalolle yhtiökohtaiset nettisivut maksuttomana jäsenetuna! www.taloyhtiosivut.fi.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.