Kiinteistöliitto Itä-Suomi

Kiinteistöliitto Itä-Suomi -nimeä käyttävät Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon Kiinteistöyhdistykset, jotka ovat valtakunnallisen Suomen Kiinteistöliiton jäsenjärjestöjä.

Jäsenkiinteistöt saavat käyttöönsä alan tuoreimman tiedon ja kiinteistöalaan perehtyneiden asiantuntijoiden tuottamat jäsenpalvelut. Lakineuvonta, talous- ja veroneuvonta, koulutustilaisuudet, uutiskirjeet, Itä-Suomen Kiinteistöviesti sekä Suomen Kiinteistölehti ja muut jäsenedut ovat avuksi kiinteistön vastuullisessa ylläpidossa ja kehittämisessä.

Jatkuvasti kasvava jäsenistö auttaa turvaamaan taloyhtiöiden edut sekä alueellisesti että valtakunnallisesti. Jokainen uusi jäsenkiinteistö lisää järjestön kannanottojen painoarvoa ja parantaa resursseja kehittää jäsenille uusia palveluja.

Kiinteistöliitto Itä-Suomen kolme yhdistystä yhdessä on viidenneksi suurin liiton jäsenjärjestöistä. Yhteensä jäseniä Kiinteistöliitto Itä-Suomen alueella noin 2670, yli 18 miljoonaa kuutiota. Suurin osa jäsenistä on asunto-osakeyhtiömuotoisia rivitalo- ja kerrostaloyhtiöitä, mutta jäseninä on myös muita asuinkiinteistöjä sekä asuinliikekiinteistöjä.

Suomen Kiinteistöliittoon kuuluu 23 paikallisyhdistystä ja niiden kautta yli 31000 jäsenkiinteistöä, joissa asuu lähes 2 miljoonaa henkilöä.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.