Ammatti-isännöitsijäinfo

16.02.2023 klo 10.30 Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Ryhmäkorjaushankkeet taloyhtiössä

Aika:                 Torstai 16.2.2023 klo 10.30-12.30 (lounas n. klo 11.45 alk.)
Paikka:             Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, kokoustila Eino
Järjestäjät:       Kiinteistöliitto Itä-Suomi, Kuopion kaupunki, Danske Bank ja Korjauspartnerit

Isännöitkö taloyhtiöitä, joissa isot korjaushankkeet ovat tulevaisuudessa ajankohtaisia? Huolestuttaako sinua korjaushankkeiden rahoittaminen ja lainan saanti?

Ryhmäytymismalli lähtee siitä, että useamman kohteen samanaikaisella saneerauksella tuodaan tehokkuutta suunnitteluun, rahoitukseen ja urakan toteutukseen. Kun suuri osa alueen rakennuskannasta päivitetään nykypäivän standardeja vastaavaksi, alueen arvo nousee merkittävästi kuten yksittäisten asuntojen hinnatkin. Arvonnousun ansiosta rahoituksen saaminen helpottuu. Tämän lisäksi remonttikustannukset tippuvat, kun esimerkiksi materiaalitilauksia voidaan tehdä suurempia eriä kerralla. Energiatehokkuusremonteissa on mahdollista saada myös monenlaisia avustuksia taloyhtiölle.

Tule kuulemaan, miten Korjauspartnerit ja Danske Bank ovat onnistuneet ryhmäkorjaushankkeessa Turun Hepokullassa. Tilaisuudessa kuulet käytännön esimerkkejä sekä isännöinnin, taloyhtiön että asukkaiden näkökulmasta.

Sama tilaisuus järjestetään avoimena yleisötilaisuutena kaupungintalon juhlasalissa 16.2. klo 17.30 alkaen. Ennen yleisötilaisuutta haluamme kertoa teille isännöitsijöille asiasta hieman tarkemmin ammattilaisen näkökulmasta.  

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma:

  • Tervetulosanat
    Piia Moilanen, toiminnanjohtaja, Kiinteistöliitto Itä-Suomi
     
  • Kuopion kaupungin terveiset
    Katri Hiltunen, asuntotoimenjohtaja, Kuopion kaupunki
     
  • Mistä ryhmäkorjaushankkeessa on kyse
    Jussi Eronen, markkinointi- ja kehitysjohtaja, Korjauspartnerit
     
  • Ryhmäkorjaushankkeet rahoittajan näkökulmasta
    Ville Roihu, asunto-osakeyhtiöiden rahoituksesta vastaava johtaja, Danske Bank
     
  • Käänteisen asuntolainan avulla asumiskustannusten lisäykset kohtuullisiksi asukkaalle
    Virpi Hyvärinen, rahoituspäällikkö, Danske Bank

Ellet pääse osallistumaan päivätilaisuuteen, olet myös tervetullut iltatilaisuuteen kaupungintalon juhlasaliin 16.2.2023 klo 17.30 alkaen.



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.